Over mezelf

Een bruisende consultant in huis halen betekent ook een extra persoonlijkheid in een team plaatsen. Moeilijk, denk je? Nee, hoor. Ik wend me gemakkelijk in verschillende situaties.

Pas ik dan ook in jouw omgeving? Let’s see..

Naast mijn gevuld leven als trotse mama van twee kleintjes, neem ik tijd voor een gezonde levensstijl. Groentjes eten en sporten, dat soort zaken. Tijd voor mezelf nemen doe ik met een goed boek of een fantasy serie. Oh ja.. Ook ik ben een grote fan van Game of Thrones. And don’t get me started on Star Wars…

Klanten omschrijven me als gedreven en empathisch ingesteld. Dat klopt ook echt.

  • Gedreven? Jazeker. Content marketing en storytelling vragen een hoop enthousiasme. Als ik er niet in geloof, hoe moet ik dan de boodschap overbrengen aan je klanten?
  • Empatisch? Dat klopt. Content moet mensen bereiken. Het moet een emotionele impact teweeg brengen.

Content marketing… my cup of tea.

Voor duurzame contentstrategieën en een betrouwbare fundering van je hele digitale strategie moet jij bij mij zijn.

..en uhu, ik drink effectief graag thee.

Marketing + technologie + sociologie

Mijn inzichten en creativiteit zijn niet te reproduceren. Ook in mijn aanpak ben ik uitgesproken ‘eigen’. Ik wind er geen doekjes om. Dat doen de eindgebruikers ook niet. Mijn stem is vaak een wake-up call.

Technische kennis (SEO, HTML, CSS) en kennis van digitale tools (CMS, Google, …) bezit ik uiteraard ook. En een marketeer ben je of je bent het niet. Ik heb een diploma in het vakgebied, maar ik geloof dat het marketing-gen in je DNA zit. Ik mag me gelukkig prijzen… Vanuit elk hoekpunt neem ik mijn marketing skills mee.. ‘Hoe kunnen we dit in de markt plaatsen?’ That is the question.

Mijn job is mijn passie… of eerder, mijn creatieve uitlaatklep…

Elke Lenders – proud mom, content marketer and crazy lady

Samenwerken?

Enkel uitvoerend werk? Liever niet…

..maar ik ken wel ‘volk’.
Heb je enkel uitvoerend werk? Leuk, maar no thanks. Mijn sterkte ligt in het voortraject, de strategie. Is het uitvoerend werk een logisch vervolg aan de strategie? Dan smijt ik mij ook graag op die content creatie, distributie en opvolging .

Wanneer het enkel om een uitvoerende taak gaat, dan verwijs ik je graag door naar betrouwbare freelancers in mijn netwerk.

Wat nog?

Hier zijn ook wat foto’s… De fotograaf heeft ze genomen. Ik moest er ergens mee naartoe.

droge humor
flag