Contentcreatie voor Carrosserie De Meester

Over de klant

Carrosserie De Meester is een erkende herstellingsdienst in Merelbeke. Ze staan bij elke verzekeringsmaatschappij voorop. De carrosserie werd bovendien officieel erkend tot gekeurde body shop voor Tesla wagens. 

Carrosserie De Meester - Home | Facebook

De opdracht

SumoCoders bouwde een nieuwe website. De content was nog niet voorzien. De vraag van Barbara De Meester voor mij: ‘Schrijf content dat zowel duidelijk is voor de klanten, hoog scoort in de zoekmachine en niet langdradig is.’

De uitdaging

Een gebruiker, in nood van een hersteller, heeft weinig tijd om een hersteldienst te vinden. Wagenschade oplopen zorgt voor behoorlijk wat stress. De match tussen zoekwoord en de website van Carrosserie De Meester moet spot on goed zitten en onmiddellijk vertrouwen scheppen. Extra aandacht voor SEO dus.

Langdradige teksten en blokken copy schrikken de gebruiker af. Het beeldmateriaal moet voldoende aanspreken en de tekst moest daarop aansluiten. In 1 oogopslag moet de gebruiker de openingsuren te zien krijgen en het verloop van de service kunnen raadplegen.

Vertrouwen en expertise. Dat waren de sleutelwoorden waarom de content moest voldoen. Neem zelf eens een kijkje. Is de opzet geslaagd?