Straight Content

We zijn een contentbrigade

Oh nee, weeral zo'n agency die zogezegd alles kan. Nope... Wie zijn we dan wel? En wat doen we?
We schrijven graag
Sinds 2016 mogen we de schouders steken onder projecten waar we fier op zijn. En met 'we' bedoelen we het 'netwerk van Straight Content'.

Elke Lenders is frontvrouw, maar achter de schermen werken tal van ervaren consultants aan de concepten die ze bedenkt, stuurt en choreografeert.

Contentstrategie, storytelling en content marketing zijn volledig haar ding. Freelance designers, videomakers, SEA-specialisten, php-developers helpen waar nodig.
We zijn uniek en onkopieerbaar
We zijn allemaal uniek. Da's waar, hé? Maar hoe kies je nu een partij om je contentstrategie en storytelling aan toe te vertrouwen? Geen gemakkelijke opdracht.

Duurzaamheid is domein waarin we ons dagelijks verdiepen. Circulaire economie, de energietransitie, biodiversiteit, waterzuivering... Het zijn enkele topics die we nauw bestuderen.

"Ik heb het nogal voor de rechttoe rechtaan aanpak. Rond de pot draaien is niets voor mij. Voor mij mag het vooruit gaan, op duurzame wijze", aldus Elke L.
Eens praten?
We zijn scherpzinnig en analytisch
Sinds 2016 mogen we de schouders steken onder projecten waar we fier op mogen zijn. En met 'we' bedoelen we het 'netwerk van Straight Content'.

Elke Lenders is frontvrouw, maar achter de schermen werken tal van ervaren consultants aan de concepten die ze bedenkt, stuurt, choreachrafeert.

Contentstrategie, storytelling en content marketing zijn volledig haar ding. Freelance designers, videomakers, SEA-specialisten, php-developers helpen waar nodig.
We hebben ruime kennis en ervaring
Er staan al meer dan 10 jaren ervaring op de kerfstok van onze frontvrouw, Elke. Ze draagt de grijze baard. Haar inlevingsvermogen en jaren ervaring zorgen voor een snelle vertrouwensband tussen klanten.

We staan er ook op dat we de expertise van de klanten, hoe ingewikkeld soms ook, beheersen.

Pas dan kunnen we verhalen schrijven met impact.
Onze expertise opsnuiven?
Wij zijn geen 'agency'. We zijn een groep experten en gaan voor een duurzaam concept waar de wereld een tikkeltje beter van wordt!
Walk the talk
Omdat Elke oprecht gelooft dat één enkele boodschap de wereld kan veranderen, gaat ze elke vrijdag een uur wandelen in domein Kasteel van Wippelgem. Ze nodigt ondernemers uit om hetzelfde te doen. Misschien kan jouw boodschap een einde maken aan klimaatopwarming, kan het mensen dichter bij elkaar brengen... Elke helpt graag een handje met een pittige brainstorm tijdens een stevige wandeling. Contacteer ons voor meer info.

"The value of achievement lies in the achieving" - Albert Einstein
Contact
+32 472 23 24 35
elke@straightcontent.be
Share - like - comment
Made on
Tilda